Club en poppodium 330 Live

Den Haag

Spot score: 0
Foto placeholder

We hebben helaas nog geen gevelfoto van deze spot :(

Algemeen over Club en poppodium 330 Live

330 Live is een club en poppodium in Den Haag met één zaal en bestaat sinds 2010. Er wordt club/house en techno/minimal gedraaid.
Logo
Spot is open
Adres
Korte Molenstraat 2
2513 BM Den Haag
Telefoon
0703316402
Email
Website
http://www.330live.nl TIP
Muziek

Locatie

Meningen

Geen reacties

Jouw mening

Meer informatie

 • Capaciteit
  150 bezoekers
  Zalen
  1
  Openingsjaar
  2010 (acht jaar open)
 • Beschrijving
  Met 330live heeft Den Haag een nieuw en verrassend cultureel platform bij gekregen. Eentje waar historische elementen gecombineerd worden met moderne voorzieningen en waar het oude, een nieuwe culturele toekomst krijgt. En die naam? Die zegt het al; 330 verwijst direct naar het aantal centimeters dat je, je onder de grond bevindt als je bij ons naar LIVE muziek, theater, dans of comedy komt kijken en luisteren.

  330 live bestaat sinds 14 april 2010 en het is al deze tijd een klein geheimpje gebleven. De voormalige kelder van Café Cremers is door Bim architect Remko de Haan, verbouwd tot een uniek cultureel podium; 330live.

  Het was vanaf het begin duidelijk: Cultuur en muziek moesten een belangrijke plaats in 330live krijgen. De ruimte is om die reden zo aangepast dat er diverse kleine en middelgrote culturele activiteiten kunnen plaatsvinden. 330live kan dienen als platform voor concerten, dansvoorstellingen en exposities. De sfeer in 330live, in combinatie met de uitstekende akoestiek en de indeling van de ruimte zorgen ervoor dat alle culturele evenementen, meesterlijk uit de verf komen.

  Wie hebben hier al opgetreden? Onder anderen; Bar Burlesque, Lusine, Toro y Moi, Hans Dulfer, Sinas, The Deaf, Splendid, Kernkoppen,Boef & Gelogeerde Aap en nog vele anderen. 330live werkt samen met o.a. Todays art, Festival Klassiek, Shoot-me filmfestival, Blast from the East, Nieuwe Maan festival e.v.a.