Club Rouge

Eindhoven

Spot score: +2
Club Rouge in Eindhoven

Algemeen over Club Rouge

Wat gaaf!! Dit verwacht je niet op het lompe Stratumseind. Een locatie die hiervoor een probleemtent met boze donkere mensen huisvestte maar nu juist wel handig in het verlengde ligt van het chiquere Smalle Haven is nu thuis van een cabaret in Franse stijl.

De show die we hier op zaterdagavond gratis (!) mochten bezoeken was enorm professioneel, spannend en toch netjes, zoals dat hoort in deze sfeer.

De gemiddelde leeftijd van het publiek lag hier wel hoog (30+), maar misschien is dat ergens maar goed ook.
Club Rouge in Eindhoven
Spot is open

Locatie

Meningen

22/12/2012 12:38 brigitte
 
BEn nu een aantal keren geweest, wat een verademing om hier op stap te gaan tijdens de clubnights. Eigenlijk nog nooit een dergelijke sfeer tegen gekomen.

Jouw mening

Openingstijden

Dag Open Toegang tot Gesloten Entree -prijs Minimum leeftijd Opmerking
Woensdag 22:00   02:00        
Donderdag 22:00   02:00        
Vrijdag 22:00   04:00        
Zaterdag 22:00   04:00        

Populaire foto's

Meer spots

Meer informatie

 • Capaciteit
  175 bezoekers
  Zalen
  1
  Bars
  2
 • Beschrijving
  Rouge, de nieuwste en spannendste uitgaan gelegenheid in Eindhoven en omstreken. Een avondje uit in Rouge biedt een avond uit aan in een complete anders dan wat U gewend bent. Op woensdag starten we om 20.00 uur met "de breek van de week", een open podium show met als gastheer Ewan Mack, Elke week het beste op het gebied van zang, muziek, dans. Dit kan variëren van paaldanseres, burlesque, mentalisme, stand-up comedy tot cabaret in zijn puurste vorm.