Club de Drie Gezusters

Nijmegen

Spot score: 0
Club de Drie Gezusters in Nijmegen

Algemeen over Club de Drie Gezusters

Samen met de gekoppelde Skihut en Groote Griet kent deze vestiging van de Drie Gezusters een opvallend verleden.

Barman en later pachter Khalid Oubaha begon hier zijn horeca loopbaan, waarmee hij zich nu eigenaar kan noemen van alle andere cafe's in de Molenstraat. In 2007 sloeg hier de vlam in de pan door vastgesteld achterstallig onderhoud en de onveilige situatie die daardoor ontstond. De tent werd toen door Oubaha gesloten en werd sindsdien na heropening nauwelijks nog bezocht.

De aanklacht van eigenaar Kooistra is dat Oubaha met zijn andere cafe's bewust gasten weghoudt uit de Drie, waarover hij een pachtsom uit de omzet moet afstaan. Dit conflict sleept nu al jaren en is nog steeds niet opgelost. De drie kroegen zijn al ruim een jaar elke uitgaansavond geopend, maar leeg. Opvallend: officieel is er niets aan de hand, en na navraag bij het personeel word je achterdochtig of zelfs onbeschoft behandeld. Hoe lang zou dit nog gaan duren?
Club de Drie Gezusters in Nijmegen
Spot is open
Adres
Molenstraat 79a
6511 HB Nijmegen
Telefoon
0243226674
Website
http://www.cafededriegezusters.nl/_driegezusters TIP

Locatie

Meningen

Geen reacties

Jouw mening

Populaire foto's

Meer spots

Meer informatie

 • Capaciteit
  800 bezoekers
  Zalen
  2
 • Garderobe
  bewaakte garderobe
 • Beschrijving
  De Drie Gezusters in Nijmegen is een heerlijke plek voor een borrel met uw vrienden, uw collega's of uw studentenvereniging of dispuut. U vindt de Drie Gezusters in de Molenstraat in Nijmegen. Het café heeft een intieme sfeer en een prachtig interieur. Iedereen voelt zich hier meteen thuis, ook dankzij de goede bediening. Voor vele studenten en jonge werkenden is het een echte warme stamkroeg, waar je altijd weer met plezier naartoe gaat en waar je een gezellig publiek ontmoet. Onze gasten houden wel van een feestje, op spontane doordeweekse momenten om een borrel te pakken en in het weekend om eens goed te stappen.