Danscafé Sjors & Sjimmie

Nijmegen

Spot score: +2
Danscafé Sjors & Sjimmie in Nijmegen

Algemeen over Danscafé Sjors & Sjimmie

Sjors en Sjimmie is weer open! Dit bekende danscafé aan het Koningsplein was jaren dicht door een zakelijk conflict, maar kan nu weer studenten van goedkoop bier gaan voorzien. Kersverse eigenaar Khalid Oubaha is hier oorsponkelijk zijn horecacarrière begonnen, toen nog achter de bar in wat De Stoof heette.
Danscafé Sjors & Sjimmie in Nijmegen
Spot is open
Adres
Koningstraat 21
6511 LA Nijmegen
Telefoon
0243226674
Email
Website
http://www.cafesjorsensjimmie.nl TIP
Historie

Locatie

Meningen

Één van de leukere danscafe's in Nijmegen en nog steeds populair, met name op de vrijdag en zaterdagavond. Meestal pas druk vanaf 00.00 uur. Toegang vanaf 23 jaar en dat maakt deze zaak ook populair voor de iets oudere mensen.

Jouw mening

Populaire foto's

Meer spots

Meer informatie

 • Capaciteit
  450 bezoekers
  Bars
  2
 • Beschrijving
  Zoekt u de ideale plek om feest te vieren met uw beste vrienden of vriendinnen? Dan komt u vanzelf uit bij cafe Sjors & Sjimmie, HET feestcafé van Nijmegen! Stap samen met uw vrienden een avondje in de betoverende wereld van Aspen Colorado, het allerbekendste Amerikaanse wintersportoord. Daar wordt 's middags wel eens een uurtje geskied, maar de voornaamste reden om naar Aspen te gaan zijn de weergaloze après ski feesten. Cafe Sjors & Sjimmie in Nijmegen doet daar geen spatje voor onder! Wij maken van uw avond een regelrechte belevenis, om nooit meer te vergeten!
  Doelgroep
  23+