Club en lounge bar Dreamz

Zaandam, Zaanstad

Spot score: 0
Club en lounge bar Dreamz in Zaandam

Algemeen over Club en lounge bar Dreamz

Mooie nieuwe tent, nummer zoveel op dit adres. Het is afwachten of het deze keer wel gaat lukken, aangezien voorganger "Dam 8" maar een paar maanden open was. De tent heeft een grote rookruimte, brede bar en achter een kleine dansvloer. Het richt zich met specifieke feesten op het oude pubiek van de befaamde discotheek De Waakzaamheid.

De interactieve lichteffectcomputer boven het barblad is het vermelden waard: het is de eerste in zijn soort in Nederland. De projector toont partnerreclame, club logo's of zelfs spelletjes op de bar: je kan er potjes voetbal mee spelen door je handen te bewegen. Als je je biertje neerzet verschijnen er sterren rond je glas, en ga zo maar door. Originele innovatie in clubland als je het mij vraagt!
Club en lounge bar Dreamz in Zaandam
Spot is open
Adres
Dam 8b
1506 BD Zaandam, Zaanstad
Telefoon
0639562162
Email
Website
http://www.clubdreamz.nl TIP
Historie
Muziek

Locatie

Meningen

Geen reacties

Jouw mening

Openingstijden

Dag Open Toegang tot Gesloten Entree -prijs Minimum leeftijd Opmerking
Donderdag 20:00   02:00        
Vrijdag 22:00   05:00     23 jaar  
Zaterdag 22:00   05:00     23 jaar  
Zondag 20:00   02:00        

Populaire foto's

Meer spots

Meer informatie

  • Bars
    1
  • Rook mogelijkheid
    er is een speciale rookruimte
  • Beschrijving
    Club DreamZ is op donderdag en zondag een trendy loungebar waar je heerlijk kan ontspannen met de right music and hottest drinks. Op vrijdag en zaterdagavond transformeert de Club naar een bar/discotheek en is specifiek bedoeld voor partypeople vanaf 25 jaar en ouder. Wij hebben een funky dansvloer waar de muziek absoluut gevoeld en gehoord mag worden. Maar aan de bar is het toch mogelijk om op een normale manier met elkaar te praten. Bovendien hebben wij de eerste I-Bar (interactieve bar) in een Club in Nederland in gebruik gesteld. Een absolute must om gezien te hebben! Dus als jij van dance classics houdt, virtuele kicks en funky feel good housemusic dan ben je bij Club DreamZ at the right place!